Företag

Fritzell är en grafisk leverantör som löser det vardagliga men som också löser det lilla extra.

Att förvalta det Gutenbergska arvet ser vi som självklart men då med hjälp av de moderna tekniker som finns att tillgå. Med tjugo års erfarenhet av grafisk produktion kan vi kosta på oss att kalla oss experter på området, vi hjälper Er att hitta rätt väg för såväl miljonupplaga som den unika och ensamma produkten.

Att hitta ett tryckeri är enkelt, att hitta en grafisk leverantör är däremot inte lika lätt. Kvalitet och service är idag ett måste och en självklarhet, det är dock ett mått som är tämligen subjektivt och upp till Er som kund att bedöma, något vi är medvetna om och arbetar med. Vi har årligen över hundratusen kundkontakter, detta då vi även har en stor privathandelsdel. Ni har garanterat stött på en eller flera produkter som producerats av oss. Support och service är förutom våra produktioner det vi värnar mest om.

Vi är teknikintensiva och utvecklar unika lösningar genom s.k. web to print lösningar. Har Ni en idé så har vi lösningen.

I vårt webformulär/offertförfrågan kan ni enkelt sätta samman en förfrågan och prova vår prisbild. Skulle ni ha fler eller kompletterande frågor så får ni gärna skicka ett mail till: info@fritzell.com.

Om Du inte vill ta emot cookies kan Du ändra inställningarna i Din webbläsare. Du måste dock tillåta cookies för att kunna handla på Fritzells hemsida.

Unika tryck/personalisering

Vi på Fritzell har mångårig erfarenhet av digital produktion. Vi tycker inte att trycksaker är tråkiga och gammalmodiga, tvärtom ser vi trycksaker som en unik bärare av information.

Alla våra trycksaker är unika, inte bara med adress och namn utan så även i bild och varför inte med funktion i bild.

Gör roligare och mer funktionella tryck, nöj dig inte med en bild och text, kräv funktion och unikitet. Vi tar med hjälp av Er kunddatabas eller inköpta prospectlista ett järngrepp om era utskick och skjuter skarpt med kopplade erbjudanden utifrån era önskemål.

Magasin/företagsinformation

Vi erbjuder ett mycket snabbt digitalt flöde för produktion av magasin/nyhetsbrev i mindre och medelstora upplagor.

Foldrar/broschyrer/kataloger

Enkelsidiga flyers till 200-sidiga kataloger, ett unikt exemplar till hundratusentals, falsat, häftat, limbundet, trådbundet.

Visitkort/korrespondenskort

Bygg enkelt era egna visitkort i vår unika visitkortslösning, med Er grafiska profil som underlag bygger och ändrar du enkelt själv via Web dina personliga trycksaker.

Konferensblock/anteckningsblock

Gör årets konferens och möten lite roligare med hjälp av vår webtjänst, designa och utforma blocket utifrån era egna önskemål, logo, foto mm. Vi ser till att ni har blocken på rätt plats och i rätt tid.

Väggkalendern

Den klassiska väggkalendern i A3 format med bilder utifrån er egen eller vår bildbank, paketerad och levererad utifrån er kunddatabas. Kanske sampacketerad med årets julhälsning.

Fickkalendern

En produkt som varit med oss i alla år och som fortfarande är enormt uppskattad av våra kunder, pryd läderomslaget med era kunders namn eller logo. Köp till ett abonnemang så skickar vi, i god tid före årsskiftet, ut ett nytt kalendarium per automatik och Ni har en levande kundrelation med funktionalitet.

Kort/julkort

Låt årets högtidskort prydas av säljansvarig eller varför inte en bild på er senaste produkt. Ta med ett enkelt handgrepp en egen bild och skapa ett eller flera olika kort. Naturligtvis kan ni även välja ett motiv utifrån vår unika bildbank.

Canvas

Dags att fira en kund/anställd eller avslutat projekt. Gör en unik tavla. Ladda upp bilden/filen och vi trycker samt färdigställer den på kilram.

Giveaways

Söker Ni unika giveaways eller enstaka presenter? Då kan vi erbjuda presentkort med er logo på exempelvis vår fotobok, våra canvastavlor mm. Vi levererar naturligtvis utifrån ert önskemål, direkt till kund eller till er som beställare. En present som garanterat kommer att uppskattas, användas och finnas med under många år.