Fickalmanackor

En fickalmanacka är ett handgripligt och konkret sätt att hålla reda på livets små och stora händelser. Med en fickalmanacka har du hela din planering samlad i en konkret fysisk form - bra som en extra trygghet eller som ett komplement om du nu använder dig av en digital kalender. En fickalmanacka blir också ett fint tidsdokument över var du befann dig i livet och karriären just det året. En liten bok som du sparar vid årets slut och kan blicka tillbaka i, lite som en enklare dagbok.

Fickalmanackor med olika valmöjligheter

Hos oss kan du få en almanacka som anpassas efter dina önskemål. Du kan till exempel få en almanacka i svart eller vinrött skinn och anpassa om kalendern ska vara uppdelad i timmar eller dagar. Varje vecka inleds med ett tänkvärt citat som fungerar som en skjuts in i den kommande arbetsveckan. Vår fickagenda levereras med veckoindelade sidor, kalendarium och en löstagbar telefondel. Sist i alla kalendrar finns översikter över kommande år som ger dig möjligheten att planera långsiktigt. Nu finns möjligheten att få ditt eget namn ingraverat på en almanacka. Inte bara gör det din almanacka unik, den blir dessutom mycket vackrare. En fickalmanacka är även en bra present, inte bara till andra utan också till dig själv. Ditt egna namn eller företagsnamn på omslaget ger en almanacka en exklusiv känsla.

Prenumerera på nya kalenderdelar

Hos oss behöver du bara köpa omslaget en gång. Du kan enkelt prenumerera på kalenderdelar för kommande år. På så sätt behöver du inte krångla med att beställa nytt utan du får enkelt och bekvämt en ny kalender skickad hem till dig i god tid inför nyåret - nya kalendrar skickas ut under september och oktober.

1 item

Reverse sort direction
Fickalmanacka

Fickalmanacka 2021

99,00 kr
   

1 item

Reverse sort direction